Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när livet lekte (med brassar) i Kalmar

dbari

Hej Patrick!


I söndags avgjorde gamle Kalmar FF-brassen Ari Ferreira Moskvaderbyt Spartak–Lokomotiv, genom att vara högst inblandad i första målet och själv göra det andra när Spartak vann med 2–1 inför 40.000 åskådare på Luzjnikistadion.

För nästan precis tre år sedan, i slutet av mars 2007, tog jag den här bilden på föregående års allsvenske skyttekung när han stod ljumskskadad bredvid planen i Loverslund och lekte med bollen tillsammans med några pojkar. De tyckte förstås det var mer spännande att få lira lite med allsvenskans hetaste spelare än att titta på den pågående träningsmatchen mellan Kalmar FF och IFK Norrköping. Några dagar tidigare hade Ari varit på Ullevi och tränat med Ronaldinho och de andra stjärnorna i det brasilianska landslaget.

KFF vann med 1–0 mot Norrköping. Cesar Santin gjorde målet på straff. Mannen som skymtar inne bland granarna alldeles till höger om Ari är för övrigt dåvarande Norrköpingsbasen Michael Andersson, som tydligen tyckte att överblicken över planen var bättre därifrån.

Ha det gott!

/Klas Palmqvist 

SVAR:  Ja, du…det var på den tiden solen sken i Kalmar, brassarna var snälla och domarna tydligen var förbannat bra. Värre nu. Ari var alltid en glad prick med skönt vingmutter-utseende och kanske den mext effektiva skottfint jag någonsin sett. Uppenbarligen får ryssarna känna på den nu. Micke Andersson…är du säker på att han inte står kvr och trycker inne bland granarna fortfarande?

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-30 kl 13:27
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons