Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - en skyttekung som minne för livet

dbnordahl

Hej!
Min kära mor lovade mig en gång när jag var liten att “när du blir stor nog att förstå värdet i den här bilden ska du få den”. Nu har jag lyckats övertyga henne och därmed står nu denna bild inramad så det är det första jag ser när jag går upp varje morgon.
Bilden är på Gunnar Nordahl när han lirade i Milan och texten (som var svår att få tydlig) lyder: “Många hälsningar till Olle”. Olle var min morfar och bilden införskaffades när Nordahl och min mor var med i samma tv-program som leddes av Lars-Gunnar Björklund. Avis?
Hade!
/Jens Landgren

SVAR:  Klart som tusan att jag är avis! Jag hann i alla fall träffa och prata med Gunnar Nordahl några gånger innan han gick bort och det var en fantastisk människa. Om alla stora spelare och skyttekungar varit lika ödmjuka och omtänksamma som Nordahl så hade vi levt i en vackrare värld. Vi är såklart för unga för att ha sett honom spela och ösa in mål i Milan. Men det räcker ju att se kraften i kroppen när han drar iväg skottet på bilden som du inser att målvakterna darrade.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-31 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons