Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - lite gul glädje i påsk

 

dbfansgladje

Tjena!

Skickar över en fantastisk bild som fångar all glädje och uppdämda förväntan inför Sverige-Paraguay. Det är nästan ofattbart vad vi svenska fans fullkomligt ägde Berlin den magiska dagen. Bilden är tagen i en tunnelbaneuppgång någon kilometer från Olympiastadion INNAN matchen. Ett minne som värmer en regnig aprildag.

Vänliga hälsningar

Sebastian Keta

SVAR: Egentligen har jag för längesen tröttnat på alla dessa svenska fans-bilder från senaste EM och VM (jag gillar däremot lite äldre, från landslagsresor) men jag kände att jag behövde något mera påsklikt en dag som denna. Och det är rätt skön glädje i den här. Sebastian Ketas tredje eller fjärde Dagens Bild – han närmar sig väskan!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-03 kl 13:45
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons