Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Anna, i El Clasicos tjänst

dbannaelc

Tjena!
På lördag smäller det. Jag och tre andra grabbar var nere på den spanska klassikern i (sen)höstas. Ösregnet innan match till trots så var det en obeskrivlig upplevelse.
Och när Zlatan, efter att knappt ha hunnit sätta sina fötter på planen, avgjorde i “vårt” mål så visste euforin inga gränser.
I genomgången bland (halvdåliga) foton på ett färgsprakande tifo och (suddiga) inzoomningar på Ronaldos och Zlatans så tänkte jag att jag tar en helt annan bild än den förväntade.
I halvtid fick vi syn på din kollega, Anna Brolin. Jag antar att man kan ha sämre arbetsplatser en lördagskväll i november!
Tack för en grym blogg!
MVH
Fredrik Scherman

SVAR: Jag ser Anna någonstans där i mitten med en orange förhatlig väst, mitt i jobbet. För många är det förstås ett drömjobb, även om det ligger oerhört mycket hårt slitande bakom det Anna gör. Nu är hon iväg för att följa Real och Barca inför helgens El Clasico i Madrid, hon reste hela dagen igår till Santander, bevakade matchen där, gjorde intervjuer och är sen väldigt tidig morgon på väg någon annanstans i Spanien. Det blir tungt jobb i fotbollsgruvan hela veckan för Brolinskan och på lördag är det dags – du ser allting direkt i en maratonsändning som vi börjar redan på eftermiddagen med Henke Larssons debut som tränare i seriesammanhang. Häng med!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-05 kl 12:16
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons