Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens Bild - svensk fotboll i det tysta

Ekwalls blogg

dbgrusmatchHej Patrick och tack för en bra blogg!

Mitt bidrag är inte världens mest uppmuntrande bild kanske. Tilldragelsen är en match i Folksam Cup (DM i Örebro län) mellan Hidinge IF, då i div 7 och Ervalla SK, då i div 5. Är inte helt klar över hur utgången blev men jag har för mig att vi i Hidinge slarvade bort en möjlighet till förlängning i slutminuterna.

Bilden är väl så grå som den kan bli, men symboliserar försäsongen i gärdsgårds-serierna på ett lite småhärligt sätt. Lite att notera; den enorma publiktillströmningen, domarens något udda upp-rullade mössa och de två gulklädda spelarna i mittens sätt att förbereda sig för avspark…
Annons
Mvh,
Per Carrevik

SVAR: Jag tycker bilden säger allt: småklubbsfotbollens vardag i försäsongstider. Vi vet alla hur alla inblandade försöker göra ett sken av att ite bry sig särksilt mycket, men att ALLA gör det ändå. Undrar hur lång tid det gick innan den stackars domaren fick sig en utskällning, exempelvis… Jag gillar verkligen bilden, det symboliserar (som du säger) väldigt mycket svensk fotboll i det tysta. Slutligen hoppas jag att killen i det gula laget, som står lite framåtlutad, har hämtat sig.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Annons

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Annons
Publicerad 2010-04-06 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto