Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Cole tar nya grepp

dbcole

Ashley´s grepp ser en aning fastare ut än Deco´s om man säger så.
En skön bild från Stamford bridge, tagen tidigare i år. Match mellan Chelsea och Burnley. Slutresultat 3-0, målskyttar; Anelka, Ballack, samt mannen med juvelarna i hand Ashley Cole.

/Brunsås Productions Wempa films

SVAR: Man ser ju det man vill se, förstås. Men det är ju rätt uppenbart att du aldrig ska underskatta Ashley Cole. Deco, däremot? I övrigt så har skydda-dig-i-muren-tekniken helt hamnat i skymundan för massa annat ointressant tjafs inom fotbollen. Kupning-av-hand-framför fördras av de flesta, här körde förresten Steve Galloway med bägge nävarna. Coles oortodoxa ta-tag-i-grejerna-hårt-och-bestämt-och-krama-åt är mer för killar som inte backar för lite hårda tag. John Terry kör ju sedan länge den lite mer fria tekniken, låt-det-hänga-fritt-så-vem-som-helst-kan-få-ett-bra-grepp. Intressant. Kanske något för Kvällsöppet?

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-07 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons