Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - våga du felparkera här?

dbpskylt

Hej Patrick!
Bifogar bild som inte har mycket med idrott att göra, men den är rätt rolig….
Denna skylt var placerad utanför Restaurang Chili’s i Washington. Fotade den för att jag tycker att den på ett tydligt sätt klargör vem som får parkera på deras avhämtningsparkering och vad som händer med eventuella felparkerare.
Det får helt klart det svenska “Endast avsedd för restaurangens gäster” att blekna…..
Nog knappt någon vågar gräva ett hål i marken där heller….

Mvh
Niklas Andersson

SVAR: Vad jag har förstått på en hel del reaktioner på grävda hål i marken runt om i Sverige så hade många önskat att ansvariga för hålen borde både krossas och smältas.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-10 kl 11:12
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons