Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Svenska Cupen, på grus…

dbgrusplan

Hej,

det är mycket snack om fotbollsplanernas skick nu. Bifogad bild är tagen den 28 mars 2010 (!) när IFK Norrköping spelade bortamatch mot Myresjö IF i första omgången av Svenska cupen. Matchen spelades på grusplan! Trodde inte att tävlingsmatcher spelades på grusplan längre. Men det kanske är bättre med grusplan än åkrarna på Råsunda och Kopparvallen…
 
Hälsningar
 
Mia Frisk

SVAR: Ja, herregud…grusplanernas tid i tävlingsmatcher för elitlag trodde man ju var förbi. Å andra sidan trodde jag att Myresjö var förbi också. Det var ett tag sen det laget härjade rätt friskt i serien direkt under allsvenskan. Om planen hade dugt i allsvenskan? Jadå, hur enkelt som helst. Hade någon bara kommit på tanen att måla gruset grönt…då hade det varit helt OK. Hur gick det i matchen förresten?

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-11 kl 12:26
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons