Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - mitt sista fotbollskontrakt

dbkontrakt

Dagens Bild kommer från mina egna gömmor. Det är en linneservett, sannolikt från Sturehof, med text: mitt senaste spelarkontrakt som “fotbollsspelare”.

För Nåjdens division 5-lag.

Jag tog tydligen en förhandling med “Presidenten”, Ronny Karlsson, efter calvan för att han då borde vara något uppmjukad.

På en fotbollsfest (tänk er själva) 2002-10-05.

Vad jag minns var jag nöjd med treårsavtalet och dess tre punkter:

1) Patrick Ekwall tillhör truppen under 2003, 2004, 2005.

2) Patrick Ekwall ska under ALLA omständigheter spela i tröja nr 10.

3) Patrick Ekwall garanteras, vid säsong, minst en banan per match.

Det känns som om jag gjorde det ganska bra, slapp dessutom agentarvoden och sånt.

Men så blev det i och för sig mitt sista avtal med Nåjden.

Kilopriset på bananer gick upp 2005.

SVAR: Tack, Patrick, för denna lilla anekdot. Det bör ha varit seriepremiärer i de lägre divisionerna på ganska många håll runt-om-i-landet i helgen och det är säkert ännu fler på gång i kommande helg. Skicka in era bilder från premiärerna, det är alltid rätt sköna vårtecken att publicera.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-12 kl 14:09
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons