Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när det var rulltårta för 1,50…

dbprislista

Hallå Ekwall!

 Som alltid, tack för en bra blogg!

Här kommer en dagens bild som är hämtad från Åsbyvikens Idrottsplats utanför Örebro. Där vi (Sköllersta IF)förra året tränade några försäsongspass i väntan på att vår egen arena Sköllervallen skulle bli spelduglig. Åsbyviken har (nog) inte använts på ett par år, men det finns sköna spår av en svunnen tid kvar lite överallt exempelvis här i rutan på den lilla kiosken som står bredvid omklädningsrummen.  En diger meny med rulltårta för 1.50 kr, oslagbart!

För fler bilder och se sammanhanget http://www.laget.se/skollerstaif/8402-bilder-do-1-item-51868.html

/Herman Oscarsson

SVAR: Fantastisk bild, ett gott öga för sköna detaljer. Förutom att det såldes rulltårta…jag menar, vem fan äter rulltårta idag?…så gillar jag de svart-vita Dymo-texterna. De var otroligt heta på den gamla goda tiden. Hade man dessutom en textapparat som gav så där stor textning, då var det inte bara lyx, det var klass!

 DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-15 kl 16:25
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons