Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - rena snurren i Åtvidaberg

rondellstudio

Den här bilden och klippet är från när vi i HIF-Media var i Åtvidaberg för matchen mot ÅFF. Jag fick en idé om att göra ett litet införsnack inför matchen och tänkte då på att där finns en rondell i Åtvidaberg som har en stor fotboll i mitten. En lagom galen idé! Så vi åkte tidigt på morgonen, tog med oss ett bord och när vi så småningom kom fram gick vi helt enkelt och riggade upp allt. Och som man ser så var det fantastiskt väder vilket såklart var en stor fördel. Vi gjorde även så att chauffören fick köra runt rondellen med HIF-minibussen några gånger bara för att ha som en kul detalj. Även polisen ser man i klippet köra förbi, men dem bara vinkade glatt till oss (vi hade inte bett om tillstånd). Tyckte för övrigt det blev ett helt ok snack också fast vi inte är så vana som du och Lundh.
/Dag Erik Nilsson Mysse

SVAR: Gillar idérikedomen här, levande rondellhundar liksom: hoppas inte sändningen blev helst snurrig bara. Intressant också att underlaget i rondellerna i Åtvidaberg ser ut att vara jämnare och bättre än på Kopparvallen.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-18 kl 16:33
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons