Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när Tevez pekade…

 

dbtewez

Tjenare Ekwall,

Var på fotbollstrip till London med grabbarna. Fick denna sköna bild på Tevez.
Han pekade väldigt tidigt åt vilket håll Danny Murphy skulle slå sin straff… tyvärr lyssnade inte Given på den lille argentinaren och 1-2 var ett faktum.
Tack för en skön blogg och hoppas på en skön penna som tack för hjälpen till detta mästerliga scoop! 🙂
MVH
Henke Stierna

SVAR: Man kan ju förstå Given, Tevez känns inte direkt som en kille att lita till alla gånger. Och det verkar inte vara så att Tevez är särskilt sugen på att dra på en retur om det nu skulle bli en sådan , eller hur? Men: bra pekat. Och: kul bild. Penna är på väg.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-19 kl 16:45
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons