Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när Söder var ännu yngre

dbsoderx

dbsoder

Hej Patrik,
 Har väntat på rätt tillfälle att plocka fram dessa bilder 🙂 Nu äntligen är Robin Söder tillbaka i allsvenskan och målskytt därtill.
Bifogar 2 bilder från mötet i Svenska Cupen mellan dåvarande division 3 laget Stenungsunds IF och Malmö FF på Nösnäsvallen 2007.
 I Stenungsunds IF spelade då en ung och som vi vet mycket lovande Robin Söder. Stenungsund åkte på däng med 11- 0, som tröst (för oss Stenungsundare och “SIFare”) kan väl nämnas att Malmö mönstrade ett bra manskap, bland annat kapten Daniel Andersson som jagar Robin på första bilden. Annars såg det väl mest ut som på den andra bilden, lång väntan på en eventuell rensning som kunde leta sig över halva plan.
Det häftiga är ju att året efter (2008 med andra ord) debuterade Söder med IFK i allsvenskan och i hemmavinsten mot Malmö FF nickade han in 1-0 målet.
Det kallas väl utveckling, antar jag, från trean till allsvenskan på ett år, 0-11 till 2-0 mot Malmö FF.
Nu hoppas vi att han fortsätter i samma stil som i helgen efter sin knäskada.
 Mvh
“Åke” Åkermark

SVAR: Kul att Söder är tillbaka förstås, där har vi en framtida landslagsman om han får vara frisk. Och kul att spana in dina bilder när han var ännu valpigare. Att vara ensam forward i ett gäng som får stryk med 11-0 i Årets Match hade kunnat knäcka vem som helst. Solen sken i Stenungsund, ser jag. Det har den alltid gjort när jag har varit där.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-20 kl 10:53
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons