Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när gruset yr

dbsoda2

dbsoda1Skickar över några sköna bilder från gärdsgårdsserien, FC Soda – Storkyrkopojkarna, Div 7, Stockholm, på Krillans grusplan. Dammet yr, skrapsår på knäna, tjonga långt, och mycket “hellre än bra”. Ganska rolig stil på oss i muren. Han till höger, ser han inte lite skitnödig ut?
Vet inte om detta är från samma år (1997) som du och din polare, Jihde, lirade i Nåjden i samma serie. Du har säkert förträngt det, men efter en närkamp med undertecknad, trea från höger i muren, tog du upp bollen, pekade på den och sa: “Du, 15, …så här ser bollen ut!”. Tack för upplysningen 😉
Mvh
Rickard Rygin

SVAR: Inget grus kan yra som småklubbsfotbollsgrus. Men det kan det verkligen vara jag som sa något sådant, lite småtyket, på en fotbollsplan? Inte jag va? Aldrig! Måste ha varit Jihde. Jag får alltid ta allt skit han ställt till med.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-21 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons