Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när bloggen blev stor i Polen

dbpolenpenn

Tja

Tack för pennorna, hela laget är lyriskt som du kan se på bilden !!!

De gör en enorm succe bland kompisarna i laget. Har även hört vissa trading rykten, där spelarna i laget byter pennor mot diverse prylar på den lokala marknaden. Nu har du ca 25 nya bloggföljare från Polen iaf.. Texterna är svåra men bilderna är mycket fina skall jag hälsa.. 🙂

Mvh
Patrik Magier
ps. Var sista ekwall vs lundh på riktigt ??? ds 

SVAR: Bakgrunden…om ni inte kände till den…är att svensken Patrik Magier jobbar i Polen, spelar för nåt semiproffsgäng på bystan, skickade in en bild under en Dagens Bild-kampanj som gav 20 pennor till ett lag. Mer om det HÄR. Nu gläds vi förstås åt att killarna i polackgänget har något att teckna nya feta kontrakt med (speciellt den svårt hjulbenta killen i mitten, han känns som lagets stjärna, en polsk Littbarski). Och bloggen väser sig stor och stark i Polen.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-22 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons