Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Foppatofflornas paradis

dbfoppatoffel

Hallå!
Sommaren 06 var jag i Piteå och kollade då min dotter Frida spelade Piteå Summer Games i fotboll.
På varenda öppen gräsyta i hela Piteå pågår matcher från morgon till kväll.
Som alltid på cuper så är det ju långa uppehåll mellan matcherna vilket bara är härligt eftersom man då
får möjlighet att knalla runt och kolla in andra lag.
Det var då jag såg Storfors AIK spela och bredvid planen hade de ställt upp sina
sportväskor och framförallt sina foppatofflor i en lång rad. Jag tyckte det såg så kul ut så jag var tvungen föreviga det.
Tack för en suverän blogg!
/Uffe

SVAR: Skön bild, andas väldigt mycket sommar. För att inte tala om sommarcup, dessa minnen för livet. Just dessa cuper är ju lite av Foppatoffelns paradis…vandrar du i Göteborg under ett Gothia Cup ser du Foppas tofflor på varannan Aveny-flanör. De är sannolikt de mest perfekta sommarcuppjucken, dessa tofflor som det råder sådan hat-kärlek till. Personligen tycker jag att de är den bästa tänkbara barnskon. Själv äger jag inga, det kan ju till viss del bero på att jag inte längre är så mycket barn och inte spelar några sommarcuper. Det kan förstås också bero på annat.

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-25 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons