Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - en riktig TV-kostym

dbkostym

Denna bild förställer Don Cerry som är expert i Hockey Night in Canada. Tänkte att du som får lite skit för att du har en del extravaganta kläder på dig, kan skrämma de runt dig med denna snubbe. Bilden är tagen i går natt    under matchen mellan Chicago och Vancouver. / Göran (som MMS:at in sin bild)

SVAR: Den sviden var tamejfan inte att leka med., snyggt matchad med den gula slipsen och en sån där smal amerikansk slipsknut till bred skjortkrage. Kanske något jag skulle kunna köra i vårt avslutande Fotbollskanalen Europa. Jag ska försöka ta reda på var han köpt den, kanske vet killen som var expert i Körslaget?

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-03 kl 08:59
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons