Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - ett skott i krysset

dbstraffikryss

Hej Ekwall

Tack för en kanonblogg. Som du ser på bilden så var Bajens straff mot ”Peking” rätt hyfsad. Heder åt målvakten som i alla fall gick åt rätt håll trots att han var ”mil” från att ta den.

Den jaguargröna Ekwallied nr 60 funkar utmärkt.

Ha det!

Stix Michael Johansson

SVAR: Ingen dålig fullträff, både med kamera och Andreas Dahls högerfot…påminner lite om den träff jag fick i Humorgalan, lite lagom kraft och vinkel med insidan. Inte kosntigare än så. Det finns en hel del allsvenska lag som hade behövt straffläggare som just Dahl…det hade säkert betytt sådär en sex poäng till för exempelvis IFK Göteborg. Själv såg jag straffen längt där borta i ena hörnet, där vi har vår TV-studio. Du ser något sämre därifrån…om vi säger så (och alltid kan skylla på det).

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-04 kl 10:45
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons