Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Myto Max G har en Mazda i USA

dbmaxg

Läste om Myto-Max G i bloggen och bestämde mig för att skicka in den här bilden (se bif). Den har förstås inte särskilt mycket med fotboll att göra, men om Myto vid något tillfälle sent på dygnet hävdat att han äger en Marylandregistrerad Mazda kan han ha talat sanning. Jag tog detta foto sittandes i bilkö utanför Vita Huset i väntan på att Obama skulle passera. Jodå, även det är sant. Notera dekalen nere till vänster. Tänkte att han kanske glömde att nämna den…?
 
Mvh
Jonas Ivarsson

SVAR: Jag vet inte om Myto Max G är så bra på vare sig bilar eller ladies (däremot är han en jävel på sköna reportage och på att imitera anorlunda gångstilar). När vi kamperade ihop under ett hockeyslutspel så körde vi som galningar mellan Göteborg coh Karlstad med hyrbil och när vi efter ett par veckor var på väg hem till Estocolmo så pekade jag växelspaken och och utbrast; va fan, Myto, det finns ju en sjätte växel! (Men den om Ravelli och Hildingsson på GT är snäppet värre i sammanhanget, tar den en anann gång)

  * DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-05 kl 11:26
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons