POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

BP gjorde som Barca


Grimsta Idrottsplats är också en anhalt i den allsvenska fotbollsvardagen. Brommapojkarna mot Kalmar FF och om vi säger så här: det var inte direkt några bilköer den korta vägen hit från Apple Bay. Planen ligger dock jämn och fin, ser dessutom spår en bit bort från högerbacksspel o journalistlandskamp som skakade om Grimsta för ett par dagar sen. Här händer det annars inte mycket i prematch-syfte, men idag slog BP-personalen till med en Nou Camp: drog igång sprinklers mitt över Kalmars uppvärmning så att spelarna fick fly in i omklädningsrummet. Samma grej som efter Inters seger mot Barcelona, men här kör dom alltså den grejen innan matchen spelas. Så vet man att motståndarna åkt på en säker kalldusch.  

Publicerad 2010-05-10 kl 18:55
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto