Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när brudarna bryr sig om annat

dbhvenmasterkap

Halloj Patrik!

Skickar över en bild på en del av mina arbetskamrater. Vi var över på den gudomliga ön Hven och spelade fotbollsgolf. Tycker att den här bilden är ganska kul och typisk. Vad gör kvinnorna? Hur intresserade är dom? Och mannen som väntar på sin tur, vad tänker han på? Ja ja, han som snart klipper till bollen hade en farsa som spelade i Landskrona BoIS iaf…

Härlig blogg btw

/Jonas Swärd

SVAR: Damerna hade i alla fall med sig ryggsäckar och kassar med mat och dryck, ser det ut som. Och jag vet inte riktigt om det är så mycket att titta på i övrigt (då tänker jag på själva fotbollsgolfen).  Annars har ju killen vars farsa har spelat i Landskrona BoIS ett väldigt snyggt placerat stödjeben, det måste jag ge honom.

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-10 kl 11:03
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons