Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - en klassisk fotbollskeps

dbkepsgubbeFrån min plats på MFFs hemmamatcher har jag lite olika personer framför mig från match till match. Den här mannen har dock varit där 2-3 gånger och på den här bilden stod solen ganska lågt… Vilket visar att det är några år sen han hade lika bra täckning som Swedbank Stadion har, eller?

Christian Bruun

SVAR: Klassisk Comviz-täckning, men också en klassisk Malmö Stadion-keps. Den här killen har varit med förut. När jag var en liten skit och började gå på fotboll hade ALLA män en sån där Kockumskeps och tyckte att allting var bättre förr.

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-11 kl 21:10
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons