Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En goodybag är aldrig fel


Det finns alltid minst ETT starkt skäl för C-kändisar som jag att gå på inbjudningsfester där det ska solas i blixtarnas sken (de som inte erkänner det ljuger bara): goodybagen, den där kassen du får när du går hem med småprylar.

Kan vara vilket krafs som helst och ibland är det bara tre tidningar och en tvål men gratis är gott och C-kändisar älskar att få något, skitsamma vad det är…bara det ÄR.

Idag höll magasinet KING tillställning på Restaurang 1900, Sveriges 100 mäktigaste inom herrmode presenterades, och KING hade en goodybag. I toppklass.

Eftersom jag ändå leker lite modebloggare idag (jag blev trots allt 85:a på listan, även om jag blev slagen av modekungar i branschen som Micke Leijnegaard och Hyland, Långe Lundh och Ola Andersson var ofattbart nog ej ,ed på listan, ej heller Kåmark btw) så kör jag hela racet fullt ut.

Här är innehållet i bagen: en svartvit näsduk i sidenmaterial från Brothers, ett par helvita Björn Birg-kallingar av utgående modell, ett liten förpackning the från Mighty Leaf, en ljusblå snusnäsduk från Cheap Monday, en DVD med filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus, en schampoflaska från Waterlouds, en liten frottéhandduk från Gant, Bruce Dickinsons biografi i pocketformat (den känns lite malplace, men va fan), ett par blålila från Happy Socks, en deo från Recipe, ett hårvax från Waterclouds, en ansiktskräm från BullDog och slutligen en Green Washing Ball som ska vara någon magisk sak som minskar behovet av tvättmedel med 80 procent.

Plus en KING då.

Varenda C-kändis ler vackert i sina hem ikväll. 

(Men boken ska jag ge till Myto Max G. och snusnäsduken, jag vet inte – nån som är sugen?)

Publicerad 2010-05-11 kl 22:27
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons