Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - ligamöte i Singapore

dbsingaporefotboll

Kvällens match i S-League, the top ten league in Asia (jo, de marknadsför dig så!), bjöd på taffligt spel, urusla ocj många filmningar och på slutet ett obefintligt försvarsspel när alla tröttnat i värmen. Vann gjorde hemmalaget Young Lions FC över rivalerna, polisens lag Home United FC, the Protectors kallade. Jalan Besar Stadium var halvfullt, hade inga matchprogram (jag snackade till mig en kopia på det officiella, påskrivet av matchdelegaten…), men en riktigt bra ljudanläggning. Man måste prioritera.

/Richard Dahlberg

SVAR:  Jag älskar starka slogans som “The top ten league in Asia”…lite som Enköpings; “Sveriges närmaste stad”. Man frågar ju sig lite grann vilka ligor i Asien som INTE är “top ten”. Själv tycker jag alltid det är lite roligt att gå på fotboll i lite mindre länder, såg en ligamatch på Mauritius för något år sen och jag kan lova att de hade varit glada om de överhuvudtaget haft en ljudanläggning. Däremot var planen helt i klass med allsvenskans.

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-15 kl 09:30
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons