Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nu kör vi - i nio timmar


Efter rysareftermiddag o Hällevik: jag stod i kavaj under väderlek med kyla, vindar och dimbankar som var ofattbart isande (sjukt när stora delar av Sverige hade sommar). Toppade sen med sex timmars bilresa till Stockholm i natten. Och nu kör vi igen! Hela Fotbollskanalen Europa-gänget öser på med start kl 14.30 i TV4Sport, där vi inleder med italienska guldavgörandet. Sen fortsätter vi till midnatt. Det är sant – hela vägen till midnatt. Talas om maraton. Det är ett helt jävla Vasalopp i forbollsfrosseri. Ladda med blåbärssoppa och valla rätt. Häng på!

Publicerad 2010-05-16 kl 13:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons