Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Den nakna sanningen


Ja, den var att nio timmar i en TV-studio var mördande roligt och till var vi så trötta att vi var på väg att somna i stolarna. Vi hann i alla fall med ett par klädbyten mellan allt snack och tittande på fotboll/guldceremonier. Och avslutningen med Hussfelt som imitatör (Strömberg, Hegerfors och Holmgren) var klassisk. Fotbollskanalen Europa är snart tillbaka igen efter sommaren. Det ska bli en fröjd att få jobba med programmet igen. Nu sitter jag på Arlanda efter ett par timmars sömn. Nigeria, nästa.

Publicerad 2010-05-17 kl 06:08
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons