Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

BILDEN: Lagerbäcks bönestund


Här har ni bilden, den svenska ledartrion Lasse Lagerbäck, Gazellen och Thomas Sjöberg, deltar i den bönestund som landslaget inledde sin träning med. Vi hann få iväg några rörliga bilder till torsdagens sport från flygplatsen i Abuja, en flygplats som fick den i Baku att framstå som medern och som den störst och mest komplicerade pass-, säkerhets- och utresekontroll som jag någonsin har upplevt: foto-Oscar drog hem bilderna via min mobil på nåt sätt, tydligen går det loss på några tusen över 3G men jag åtminstone medveten om det den här gången och bilderna är ju magiska och SKULLE bara hem innan vi gick på planet. Snackade förresten med lagkaptenen Kanu efter träningen som påpekade att Lagerbäck tryckt på DISCIPLIN under deras lagmöte och Kanu garvade mest och sa “…vi får se hur det blir med det” men menade också att ” The Boss har vad som krävs för att vi ska lyckas i VM”.

Publicerad 2010-05-20 kl 22:37
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons