Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lagerbäcks första träning i grönt och vitt


Lasse Lager ledde sitt lag in på Abuja National Stadium, han kom i Nigerias korta grön byxor och T-shirt med upprullade ärmar samt Sveriges gamla Umbroskor i näven…lite som vi vant oss att se honom, bara det att färgerna var annorlunda och jobbet var nytt. Han fick sen inleda sin första träning med – bönestund. Lagerbäck höll i hand och följde seden dit han kommit. Rätt mycket publik på träningen som följde vartenda steg och som jublade så snart någon gjorde något snyggt. “We are proud of you Mr Lagerback”, skrek dom. 

Publicerad 2010-05-20 kl 20:18
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons