Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lasse Lagers första träning slutade i kaos


Här står Nigerias presschef Idah Peterside, vanligtvis pastor i sin egen kyrka i Sydafrika, i ett skönt kaos under Nigerias första träning under svensk ledning. Det var bara början. När det var dags för media att möta spelarna öppnades portarna och publiken kastade sig över spelarna. Lagerbäck och Gazellen fick skyddas av kpist-beväpnad polis på väg in till spelarbussen. Välkommen till ditt nya jobb, “Mr Lagerback”. Själv sitter jag i ett trafikkaos du ALDRIG skådat, på en grusväg som sägs vara motorväg  och vi kryssar mellan bilar, försäljare av väggklockor, Lionel Ritchie-skivor, askfat, stekt kyckling, hundvalpar, världskartor. Instrumentbrädor till Nissan Micra och kapsylöppnare med Shaktar Donetsk-loggor. Om det är något jag kommer att sakna från Abuja så är det denna fullständigt underbart galna mitt-i-gatan-försäljning. Flygplatsen snart. På väg till ett bröllop i Monte Carlo. Från det ena till det andra, om vi säger så.   

Publicerad 2010-05-20 kl 20:36
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons