POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Dagens Bild - är det jag i helikoptern?

Hej Patrick

Nu vet jag att du varit på resande fot och träffat Lagerbäck, Gazellen & C/O och avslutat Bombarens bröllop innan du trampade svensk mark igen.

Med den bakgrunden vet jag att i alla fall att det inte var du som anlände i helikopter (det har ju varit en del flygningar sista tiden) till Gärdet förra onsdagen då Djurgårdens Knatteskola hade träning.

Ha en fortsatt bra dag!

Vänliga hälsningar

Daniel Granqvist

 SVAR:  Du ska inte vara för säker, det händer att jag svänger förbi Gärdet med helikoptern ibland. För övrigt är hela helikopter-storyn  en rysare i sig. Jag twittrade om att jag tog heli från Nice Airport till Monte Carlo, vilket inte är någon större grej: 120 euro med helikopter, 90 euro med taxi. I texter i samband med bröllopet hette det att “Ekwall tog minsann helikopter till bröllopet…”. Som om jag flög in likt Prins Albert i egen kärra. Sen har mejlen ramlat in i strid ström…och jag gillar humorn. (Ja, det finns förstås flygbuss också, men sånt sysslar jag inte gärna med).

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-27 kl 10:28
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto