Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här är Gästen!

Ekwalls blogg

 

Säsongens sista gäst i Ekwall vs Lundh är allsvenskans enda riktiga (det går liksom inte att räkna Eguren) bidrag till fotbolls-VM: domaren Martin Hansson.

I programmet berättar han varför en AIK-spelare är en domarefavorit i allsvenskan, hur han slog vad med Henrik Rydström mitt under mötet med Helsingborg, att folk bankade på hemma hos hans memma när drevet gick som värst, varför IFK Göteborg-AIK var den perfekta matchen, att han inte har en aning om vad han tjänar och vilket som är den coolaste match han döpt.

Vi synar förstås om han någonsin blivit erbjuden pengar eller tveksamma damer inför en match…svaret får du i programmet.

Annons

Och: när är det hands, när är det INTE hands.

Hansson kommer med svaren.

Se Ekwall vs Lundh ikväll kl 18:30 i TV4Sport.

Vi är tillbaka igen efter sommaren – det kan vi garantera. Vilka dagar och tider vet vi ännu inte, men om vi lyckas övertyga de som bestämmer att det här är ett program som är värt att satsa på så kanske vi får en vettig fast tid varje vecka.

Vi får återkomma om det.

Publicerad 2010-06-03 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto