Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens Bild - …säger mer än tusen ord

Ekwalls blogg

Den här bilden kommer från Gabriel Skarrie med rubriken “Segrarna sk mjörn”.

Inget mer än så.

Det handlar förstås om det laddade skogsderbyt och en bild sähger förstås mer än tusen ord ibland.

Senare under kvällen kom detta mejl:

“Hallå där! Hoppas du har det glassigt i Sydafrika.

Här i Alingsås leker livet efter fredagens derbyseger! Tagget var maxat och diverse psykningar hade fixats under torsdagsnatten. Två av våra sk mjörnspelare fick charmiga hotelser levererade, och några hemsjöspelare fick sk mjörn-stickers på sina nummerplåtar. Deras hemmaplan hade dessutom fått en stor skylt uppspikad med texten “hemsjö if-världens sämsta storebror”. P4 Göteborg körde en intervju med två spelare inför matchen, och det bidrog ju också till att spänningen var på topp inför derbyt.

Annons

Jag får ge hemsjö ett stort beröm för inramningen på matchen! Ett liveband spelade och dom hade fixat konfetti och grejer. Inte varje dag man får uppleva sånt i division 5!

När matchen väl kom igång blev matchbilden som väntat. Hemsjö satsade på långbollar på sina snabba yttrar och vi försökte spela oss genom innermittfältet, med blandat resultat. Efter dryga tio minuter rann bollen igenom vårt försvar och deras anfallare kunde kyligt rulla in 1-0. Då kändes det tungt! Tio minuter innan halvtid vann vi boll på mittplan och sköt strax utanför straffområdet. Skottet blev inte överdrivet bra men bollen studsade upp strax innan målvakten och flög in i mål. Detta gjorde att vi kunde andas ut lite och slippa jaga. Det var mycket krig men inte speciellt våldsamt, sju gula kort delades ut. I mitten av andra halvlek vinner vår enorma (104kg, ca195 cm, och 49 i skor) centertank en nickduell som tas ned och placeras i bortre hörnet. 1-2, och hemsjö är skakat. Resten av matchen är det full fart framåt för hemsjö som har några riktigt farliga lägen. Två bollar på mållinjen. Vi satsar på omställnignar och är inte helt ofarliga heller. Sista kvarten går så otroligt långsamt och varje minut känns som en evighet! Till slut blåser domaren av, och festen drar igång!

Annons

Ha det gött! / Gabriel Skarrie HAZ”

* DAGENS BILD/KLIPP

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.seMärk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone: Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Annons

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-06-13 17:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto