Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Breaking News: Bloggen gav kontrakt!

Ekwalls blogg

Minns ni mejlen och “Dagens Bild” från den svenska killen som spelade i nåt division 2-lag på dassiga gamla betongarenor i Polen?

Patrik Magier heter han.

Nu har han…tack vare bloggen (och säkert av egen kraft också)…fått ett kontrakt i Sverige.

Här hans senaste mejl:

“Ciao Patrick
Efter att jag nämndes på din fenomenala, karismatiska, hjärtliga och spektakulära blogg för ett tag sedan, fick jag ett flertal samtal från klubbar i både Sverige och Norge, som undrade om jag hade kunnat tänka mig att provspela och visa vad jag går för hos dom..

Så jag packade min väska, tog med mig min limited edition penna (då jag visste att det eventuellt var kontraktskrivande på gång) och landade i Göteborg…. En av klubbarna som hörde av sig var det anrika Div 2 laget Jonsereds IF.. Där testades jag, och efter första träningen så var tränaren Mikael Martinsson rentav lyrisk av vad han såg, och sa att han aldrig någonsin har sätt en sådan teknik och känsliga chippar i hela sitt långa liv… Så jag blev erbjuden ett fint kontrakt som jag inte kunde tacka nej till. (Givetvis skrev jag på med min limited edition penna…) Nu spelar jag här och vill tacka dig för att du har hjälpt mig med att hitta rätt plats på jorden.. Här ser du mig när jag briljerar på Jonsereds IP mot något bonkegäng…
Annons
Kung e jag!
Mvh
Patrik Magier”
Publicerad 2010-07-27 23:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto