Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

De kan dela på U21-jobbet, eller hur?

Ekwalls blogg

Spruckna blåsor under fötterna, krampkänningar i benen och muskler som sitter någonstans längs överarmen som bultar och värker.

Ändå siktar jag på min femte raka match i padel imorgon.

2-1 i set idag, en skön seger.

Inte minst då Bygglovs-Mats stod på andra sidan nätet och bankade iväg bollar vid nät som om han slog i 30-tumsspik med ett enda slag.

Det finns ingen anledning att såga Mattes insats och han muttrade inte särskilt över förlusten heller…han blev biten av spelat, han också.

***

När många andra knagglar sig fram med en uddamålsseger här och där så fortsätter Helsingborg att imponera; tre snabba mål på bortaplan mot Brommpojkarna och ännu en trepoängare.

Så länge HIF fortsätter att INTE tappa onödiga poäng, inte hamna i svackor, slipper stora skadebekymmer…då har jag, i dagsläget, svårt att se vilket annat lag som ska kunna hota “di röe” i det långa loppet.

Annons

***

Halmstad är fortfarande som vinst-varje-gång-lotteriet på Liseberg: ibland blir det rätt fina vinster, men oftast är det mest skit.

Hittar inte HBK någon form av stabilitet så kan det bli en jobbig höst.

***

Det jobbigaste med att ha Bygglovs-Matte på besök är att hitta något att något i hemmet som han måste snickra till lite.

***

Jörgen Lennartsson hade säkert hoppats lite på A-landslagsjobbet.

Men när det gick till Hamrén så tror jag inte att det fanns någon tvekan när Stabaek hörde av sig med 1) bra och intressant jobb 2) säkert minst tredubbel lön

***

Rasmus Jönsson sköna “yttersideståpaj” var förstås spektakulär, men Helsingborgs Gashi har gjort ett par fantastiska mål från läget i den så kallade (ursäkta tränarspråket här) andravåg-positionen.

Det idag var kliniskt.

***

Daniel Claesson mejlar om en sida som han och hans polare skapat för alla som drabbats av SJ:s förbannelse (tyst vagn räknas inte) och ber mig sprida budskapet.

Annons

Sidan handlar om hur du gör för att reklamera din resa om du känner att du behöver göra det och du hittar den HÄR.

***

Alvbåge betyder nog en hel del för Sportklubben (Sixten Boström sa inför säsongen att målvakten var hans viktigaste spelare) och blir han borta ett tag kan det säkert bli lite oro i ÖSK-leden.

***

Snart drar vi igång Dagens Bild igen.

Skicka in era bidrag…gärna lite sköna sommarbilder…till ekwall@tv4.se

***

Ny U21-kapten?

Bosse Nilsson och Henke Larsson?

***

Igår stod jag två meter från “Jacob Bernström” på Loft, nattklubben en trappa upp från Pepes Bodega.

Det kändes lite overkligt.

Publicerad 2010-08-02 23:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto