POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Inside information: så skulle skottarna fucka  upp Zlatan


Den här är ju fantastisk. Skickad direkt från Gais omklädningsrum inför mötet med AIK på Råsunda idag. Gaisarna fick samma omklädningsrum som Skottland haft i samband med landskampen i onsdags och allt var inte rensat. Nye förbundskaptenen Craig Leveins taktiska order satt kvar och de säger ju det mesta. Om Skottland. Om uråldrig brittisk fotbollsvokabulär. . Och om vem motståndarna fasar för i det svenska laget. Ja, ni tittar förstås på bilden och ser ju själva. Taktiken fungerade väl sådär, eller hur? Det tog fyra minuter för Ibra att peta in 1-0, trots alla pilar och uppmaning om  “fuck’em all”…vad det nu skulle göra för nytta, de är uppenbarligen lite speciella, killarna i kilt.     

Publicerad 2010-08-14 kl 17:21
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto