Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inside information: så skulle skottarna fucka  upp Zlatan


Den här är ju fantastisk. Skickad direkt från Gais omklädningsrum inför mötet med AIK på Råsunda idag. Gaisarna fick samma omklädningsrum som Skottland haft i samband med landskampen i onsdags och allt var inte rensat. Nye förbundskaptenen Craig Leveins taktiska order satt kvar och de säger ju det mesta. Om Skottland. Om uråldrig brittisk fotbollsvokabulär. . Och om vem motståndarna fasar för i det svenska laget. Ja, ni tittar förstås på bilden och ser ju själva. Taktiken fungerade väl sådär, eller hur? Det tog fyra minuter för Ibra att peta in 1-0, trots alla pilar och uppmaning om  “fuck’em all”…vad det nu skulle göra för nytta, de är uppenbarligen lite speciella, killarna i kilt.     

Publicerad 2010-08-14 kl 17:21
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons