Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chippen som - Micke Nilsson!

Ekwalls blogg

Efter intensiv helg tog jag ett personligt i snooze och sen raka vägen in i landslagsträsket; hårdbevakning av Hamréns lag över två matcher, inleddes idag med presskonferens på nån företagssylta sidan om spelarhotellet.

Allt annat var upptaget, 28.000 kardiologer från hela världen har invaderat Estocolmo och det finns inte ett hotell, inte ett konferensrum, knappt ett restaurangbord ledigt i en radie på tio mil runt huvudstaden.

Ska du någon gång få hjärtproblem på stan, så kan det vara läge just nu.

***

Bjärsmyr till Rosenborg och till slut hamnar dom alla där eller i FCK.

Men det måste förstås vara positivt att grekerna INTE ville sälja.

***

Det har sagts och skrivits, men tåls att påpeka igen…James Milner var dyrare än Zlatan Ibrahimovic i senaste övergången.

***

Olsson kom i elegant hatt, Långe Lundh i skägg och Chippen i hår som var färgat mörkt.

Annons

Det händer ständigt något nytt kring detta landslag.

Hatten!

***

Vi får hoppas att Hammarby fått bra betalt av Genoa för sin guldklimp Linus Hallenius, men glöm att det rör sig om summor runt 30 millar som Elfsborg fick för Emir Bajrami.

Hammarbys ekonomiska situation sätter dom i ett läge som gör att de får vara nöjda med sju-åtta miljoner, hade de haft tid och möjlighet att vänta och låta Hallenius skaffa sig ännu mer erfarenhet (kanske lite fler U21 och en januariturné, exempelvis) så hade de kunnat räkna med mer.

Men det är svårt att göra bra affärer när motparten vet att du blöder eknomiskt.

Däremot var det bra för klubben att hålla kvar Linus över säsongen, han är Hammarbys enda chans att nå allsvenskt spel nästa säsong.

***

Toivonen körde rosa skor på träningen idag.

***

Mackan Allbäck kan inte låta bli att vara med på landslagets avslutningsövningar och är en av få som missar en målchans.

Annons

***

På lite håll är Chippen otroligt lik Micke Nilsson i nya mörka kalufsen.

Tills han börjar röra på sig.

***

Så här: om jag skulle börja kasta halstabletter hysteriskt på folk för att de går på röd gubbe eller kör över helstreckat, då skulle jag bli betraktad som idiot och till slut skulle någon komma och hämta in mig.

***

Minns när jag träffade Berlusconi i samband med Jeppe Blomqvists debut för Milan på San Siro.

Jesper kom in och spelade fram till ett mål.

Då blev jag uppkallad till Silvio av någon vakt som fick höra att jag var där från svensk TV, Milanpresidenten ville gärna sola lite i glansen.

Min inhyrde italienske fotograf, Aldo Pavoni…som by the way masskopierade porrfilmer på VHS på sitt kontor…grät av glädje, han älskade Berlusconi och hade under sin 20-åriga karriär aldrig fått prata med honom.

Annons

Berlusconi lät hälsa att han älskade Sverige, leendet var detsamma som alltid och jag noterade att han var pudrad.

***

Det stora avslöjandet på Råsunda: den där skylten som skottarna hade gjort inför Sverige-matchen och som upptäcktes av Gais-spelare inför sitt allsvenka möte med AIK, den gjordes av en lustig städare på Råsunda.

Men rolig var den ändå.

Det var dock ett smart drag att låta

Publicerad 2010-08-30 19:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto