Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur uselt insatt får en debattledare vara? Allvarligt.

Ekwalls blogg

Statliga televisionens Debatt skulle alltså igår debattera jävelskapet inom fotbollen.

Jag har nu sett programmet via SvT Play.

Herregud!

Om vi bortser från vad alldeles för många på alldeles för kort tid hade får åsikter och ville säga…sådant är ju oerhört subjektivt…så måste det vara det sämsta, spretigaste och taffligaste som sänts i genren

Ni får tycka vad ni vill om Hyland och Jenny Östergren i valprogram eller om vilka ni vill, men om någon av dom hade varit i närheten av att vara så uselt insatt och påläst (och osäker, btw) som programledaren Belinda Olsson var i gårdagens program – då hade de strimlats i småbitar av allt och alla.

Men när det gäller sport och fotboll…även i sådana här viktiga frågor…då är det helt OK att vara fullständigt offside.

Annons

Belinda O kallade Micke Borgqvist för Borgström, Peter Antoine för Antoinette, hävdade att AIK inte spelade i allsvenskan och avslutade lite käckt med “jag hade ingen aning om att fotboll var så här spännande”.

Jag har inga åsikter om Belinda Olsson som programledare i övrigt (jag ser inte programmet) men om det nu ska vara hyggligt trovärdigt att leda en värdig debatt om fotboll så borde du åtminstone veta vad folk heter eller att förra året svenska mästare spelar kvar i allsvenskan.

Vad hade hänt om det debatters i politik och Belinda O kallat Mona Sahlin för Greta eller inte hade vetat att Centern ingick i Alliansen?

Hade vi tagit den debatten på allvar då?

Jag blir så trött.

Publicerad 2010-09-15 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto