Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

BILDEXTRA: Cyklar, tårar och bitterballar

10å

Cykelindustrin i Holland är förstås och det finns alla varianter, den här korgutsmyckningen med tulpaner är vanlig och väldigt nederländsk…

…precis som det är holländskt att skjutsa så många (hjälmlösa) barn som möjligt på gatorna i stadstrafiken.

Solen skingrar haschröken i Amsterdam downtown, där vi bor, framåt 9-snåret på morgonen och är det en söndag kan det vara väldigt fridfullt och fint längs kanalen utanför mitt fönster. Jag har varit Amsterdam massor med gånger å jobbets vägnar, första gången på 80-talet, men aldrig upplevt det här…kan bero på att jag inte alltid varit vaken då?

ANNONS

Stämningen har varit skön bland svenska media på Olympiastadion i samband med de svenska träningarna. Av flera skäl. Den värmande solen är en. Liksom att det holländska förbundet fixat både trådlöst och en vagn med kaffeservering på läktaren (informationschefen, ta lärdom!). Här sitter Bank på en mur under överinseende av den gode Sköld, för övrigt verkar det vara fullständig harmoni i Bladets stora utsända fotbollstrupp.

Vårt hotell lockar! Ever tried? Jag vet inte riktigt om jag vågar.

Den här bilden fann jag inne på Olympiastadion. Den visar van der Vaart i tårar när han spelat sin avskedsmatch för Ajax. Rafael är verkligen ur-ajaxare, när jag någon gång i mitten på 90-talet gjorde ett reportage om Ajax fotbollsakademi Toekomst (Framtiden) så intervjuade jag van der Vaart, då som lagkapten för juniorlaget. Men det var då det.Nu hoppas jag att han gråter på tisdag kväll också, av frustration.

Publicerad 2010-10-10 kl 11:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto