Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Därför försvann en "allsvensk fotbollsstjärna"

Ekwalls blogg

Det är inte alltid lätt med namnpubliceringar i samband med olika brottsmisstankar.

Jag skrev en del om den “allsvenska fotbollsstjärnan” i bloggen igår och visste då inte att ansvarig utgivare valt att inte publicera namnet på den  “allsvenska fotbollsstjärnan”..så allt jag skrivit var helt enkelt pang-bom struket när jag loggade in i morse.

Ska jag vara helt ärlig visste jag inte ens vem som var ansvarig utgivare.

Och…ska jag vara minst lika ärlig…så blir namnpubliceringar eller snarare icke-namnpubliceringar alltmer komplicerade i en värld där alla med ett klick eller en länk har namnet på en microsekund i samma cybervärld som fotbollskanalen.se bor i.

Annons

Inte minst när Sveriges största nyhetsplattformar, Bladet och Getingen, valt att publicera namnet.

Nu har dessutom klubben beslutat att stänga av den “allsvenska fotbollsstjärnan” och då hamnar man i en situation där man måste skriva/säga att spelaren är avstängd av sin egen klubb men inte varför, trots att alla redan vet. Det känns något förvirrat.

Men olika uppfattningar en sak, ansvarig utgivare är en annan och det är den ansvarige utgivaren som tar beslut i sådana här frågor.

Jag vill egentligen bara berätta varför de rätt många raderna om den  “allsvenska fotbollsstjärnan” helt plötsligt var borta för de som redan hunnit läsa dom.

Hittar jag raderna i en papperskorg någonstans så kommer jag att publicera dom när den “allsvenska fotbollsstjärnan” fått ett namn på fotbollskanalen.se

Annons
Publicerad 2010-10-15 10:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto