Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här är Gästen - och vi pratar killhångel (bland annat)

Ekwalls blogg

Den allsvenska sensationen och en man som jagar både guld och skyttekungatitel, Alexander Gerndt, gästar helgens Ekwall vs Lundh.

Vi brukar ju köra Gissa Gästen men namnet var redan ute och viftade sen Alexanders bloggande fru My avslöjat allt på sin spelarfrublogg:

“Alexander i självklart iväg i STHLM på sin lediga dag denna vecka och skall vara med i något tv program med Ekwall och den där Ola”, skriver My.

Jag vet inte om Långe Lundh är så nöjd med “den där Ola”, men jag tycker i alla fall det är väldigt roligt.

Gerndt, fotbollsspelaren då, hämtades på Arlanda i miljöbil (det är ett program med liten budget) där han tryckte i sig korv med vitt bröd och en apelsin-MER. Fortsatte sen med en chokladkaka i väntan på att studion skulle bli klar.

Annons

Vad är det med dagens fotbollsspelare?

Nu har trådsmale Gerndt inte samma problem som “jag tar en Fanta till lunchen-El Kabir”, men ändå.

Det blev ett väldigt intressant program där vi förstås pressade Gerndt på proffsrykten, pratade om före detta grannen Dulee, om Lundhs sågning av värvningen från Gefle, om bloggande frun, om guldchanserna, om hångel med bästa killkompisen men han visade också lite gaddningar och vi talade en hel del om när Gerndts familj hamnade mitt i tsunamikatastrofen.

Du ser programmet på lördag i TV4Sport kl 20:10.

PS: Vi tackar förstås Helsingborgs IF för förståelse och hjälpsamhet (läs: PR-minded) med att låta sina spelare spegla sina egna och klubbens intressen i enkla små TV-program som de här. Till slut beslutar spelaren förstås helt själv om de vill vara med. Gerndt nobbade annat program i förra veckan men åkte gärna till Ekwall vs Lundh efter att ha rådfrågat sin agent som hävdat att “det är det enda program av det slaget som jag kan rekommendera dig att vara med i”. Kul att höra. Även om vi gärna ser allsvenska stjärnor med i alla tänkbara program eftersom allsvenskan behöver det.

Annons
Publicerad 2010-10-21 10:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto