Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

LIVE: Också en dag i mediavärld

[bambuser id=”1126195″ size=”large”]

Uppladdning i ett kaos som heter “Förkväll” där jag lovade att hoppa in i några rätt meningslösa minuter eftersom jag är en enda stor del av TV4-familjen.

Adam Alsing, Bonde söker fru-Linda, en stickande Tony Irving, matlagande Anna Book och en halv miljon andra människor (i inga andra program som jag varit med i har jag upplevt så många människor överallt som de gånger jag varit med i Förkväll, vad gör alla?) i en salig röra sekunderna innan programmet går ut live.

Publicerad 2010-10-29 kl 18:11
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons