Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Smällar man får ta…

Ekwalls blogg

Här har ni ett litet smakprov på helgens (söndag kl 14:25 i TV4Sport) gäst i Ekwall vs Lundh: Syrianskas karismatiske succétränare Özcan Melkemichel som bjöd på sig själv på alla sätt (skön karaktär!) och dessutom på en nyhet.

Özcan har ingen allsvensk tränarlicens och har, till skillnad från exempelvis Henke Larsson och Conny Karlsson, inte påbörjat utbildningen i tid.

Se gärna det korta nyhetsinslaget ovan, news (kille är alltså inte “kvalificerad” att träna sitt allsvenaka lag, enligt reglerna) som ansågs vara värd en kortis i Getingens papperstidning men inte en enda rad på nyhetsplats hos Bladet…å andra sidan presenterades nyheten i TV4:s egna sportprogram som en del i programmet “Ekwall OCH Lundh”…känns ju fint att se efter fem säsonger.

Men smällar man får ta.

Missa inte Melkemichel i TV4Sport imorgon, söndag, på den helt oslagbara prime time-tiden kl 14:25.

Annons

Han är sannerligen en underhållande och uppfriskande fläkt i svensk fotboll.

Och gå gärna in på vår Facebook-sida; se hur vi jagade Özkan för en bild på Mario Kempes-frillan och tippa rätt resultat för att vinna Ekwall vs Lundhs laptopväska.

Publicerad 2010-10-30 15:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto