Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Öland sover, men inte alla


Vacker utsikt från mitt rum på klassiska Strand i Borgholm. Men lite fel årstid, fel månad. Borgholm i november är inte Borgholm i. Staden…ja, hela jävla ön…har lagt ned för säsongen. Det är ide som gäller. Förutom ikväll då: dags för Ölands Idrottsgala och det är en beryktad tillställning. Alla har varnat mig för ölänningar, de kan sina fester (om vi säger så). Jag har ju läst Johan Theorins utmärkta böcker och när det nu börjar skymma utanför balkongen så börjar jag oroa mig för om jag kommer överleva kvällen. 

Publicerad 2010-11-20 kl 15:30
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons