Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nu kan du kommentera bloggen

Ekwalls blogg

Det här är bloggen som ALDRIG haft några anonyma kommentarer, men som fungerat ändå.

Anledningen till att jag aldrig godkänt anonyma kommentarer är i grunden att jag tycker att man ska ha stake nog att stå för bad man skriver och inte gömma sig bakom en pseudonym.

Men också att större nyhetssidor (som fotbollskanalen.se får räknas till i branschen) inte ska publicera vilket anonymt skit som helst, bara rakt ut i luften innan någon har kollat det…det finns nämligen grund för det och skulle aldrig godkänts om något tryckts i pappersform.

Alldeles för mycket hat, mobbing, rasism och bara fjantigt toalettklotter har publicerats alldeles för ofta, alldeles för mycket.

Men nu har jag fått en möjlighet att moderera och filtrera kommentarer. Det kommer ta lite extra tid, men det kan det vara värt så att ALLA som har vettiga inlägg och åsikter får en chans och möjlighet att låta sig läsas. Det känner jag är ett läsarvärde i sig som vi inte ska trycka bort…och jag hoppas man kan känna viss “stolthet” över att få sina inlägg godkända här.

Annons

Istället för att skriva typ “BAJS” och känna sig glad över att ha fått det publicerat. Ni som går igång på det får skriva någon annastans.

Allt som kan betraktas som “klotter”, hat, mobbing och rasism kommer automatiskt att slängas.

Med hopp om en ännu bättre och intressantare läsning på den här sidan.

Ni kan ju börja kommentera vad ni tycker om denna “modernisering” av en gammaldags blogg?

(Att skriva under sitt eget namn är rakryggat och känns självklart i min värld, men vill du använda pseudonym är det ok)

Publicerad 2010-12-14 10:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto