Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Min julklapp till alla trogna bloggläsare

Så, kära bloggläsare – då var det klappat och klart:

Den här bloggen fortsätter i ytterligare ett år; avtalet är undertecknat och det finns ingen återvändo.

Det blir det sjunde bloggåret…det började när det var “Wilma,  5 år”…och det har genom alla åren varit en fröjd med kontakten med alla er som läst och hängt med.

Det har gett mig en bättre djup i det ibland rätt plastiga TV-jobbet. Och…har jag förstått…det har gett många er en annan bild av “TV-människan” Ekwall, den har ibland blivit lite skev.

Jag har smygstartat lite med ett modererat kommentatorsfält vilket varit väldigt spännande så här långt. Eftersom inga kommentarer publiceras direkt och rakt av så slipper både du och jag den idioti som alltför ofta sprids i publicerad form.

Vi kör vidare med den formen av kommentarer, det kan ta lite tid att få sin kommentar publicerad – men det får det vara värt och se det lite som en “ära” att få din text värderad – precis som alla andra “vanliga” texter blir värderade i tex en tidning – och besvarad.

2011 går jag dessutom in på mitt 30:e år i branschen, jag började på Kvällsposten som 16-åring 1981.

Det blir ett jubileum som kanske kan mynna ut i samlad form under året, vi får se hur det blir med det (kom gärna med förslag).

Hoppas denna bloggförlängning var en liten julklapp för några av alla mina trogna bloggläsare (ni som tycker annorlunda behöver ju inte öppna paketet, as simple as that).

Och:

En förbannat god jul på er alla.

(Glöm aldrig att det är tanken som räknas, lite som med bra passningar som aldrig riktigt når fram)

Publicerad 2010-12-24 kl 12:04
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons