Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Min julklapp till alla trogna bloggläsare

Ekwalls blogg

Så, kära bloggläsare – då var det klappat och klart:

Den här bloggen fortsätter i ytterligare ett år; avtalet är undertecknat och det finns ingen återvändo.

Det blir det sjunde bloggåret…det började när det var “Wilma,  5 år”…och det har genom alla åren varit en fröjd med kontakten med alla er som läst och hängt med.

Det har gett mig en bättre djup i det ibland rätt plastiga TV-jobbet. Och…har jag förstått…det har gett många er en annan bild av “TV-människan” Ekwall, den har ibland blivit lite skev.

Jag har smygstartat lite med ett modererat kommentatorsfält vilket varit väldigt spännande så här långt. Eftersom inga kommentarer publiceras direkt och rakt av så slipper både du och jag den idioti som alltför ofta sprids i publicerad form.

Annons

Vi kör vidare med den formen av kommentarer, det kan ta lite tid att få sin kommentar publicerad – men det får det vara värt och se det lite som en “ära” att få din text värderad – precis som alla andra “vanliga” texter blir värderade i tex en tidning – och besvarad.

2011 går jag dessutom in på mitt 30:e år i branschen, jag började på Kvällsposten som 16-åring 1981.

Det blir ett jubileum som kanske kan mynna ut i samlad form under året, vi får se hur det blir med det (kom gärna med förslag).

Hoppas denna bloggförlängning var en liten julklapp för några av alla mina trogna bloggläsare (ni som tycker annorlunda behöver ju inte öppna paketet, as simple as that).

Och:

En förbannat god jul på er alla.

(Glöm aldrig att det är tanken som räknas, lite som med bra passningar som aldrig riktigt når fram)

Annons
Publicerad 2010-12-24 12:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto