Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

En skrapa dagen efter

10å


ANNONS
Chocken efter handbollens eget “japaner, japaner överallt bara japaner” (och då fotboll, inte spelvarianten) har knappt lagt sig, när jag och Lövet får tuffa genom göteborgska morgonrusningen till landslagets lyxcamp i Stenungsund. När fotbollslandslaget bodde här inför EM 2008 blev du beskjuten av gummikulor så snart du kom i närheten av receptionen. Annorlunda nu. Och den första vi ser på parkeringen i arla morgonstund är Jonas Larholm som skrapar rutor på en bil. “Vi ska åka och ta en fika”, säger han. De lever förstås också i en helt annan värld än fotbollsmiljonärerna; i en helt vanlig, med fötterna på jorden. I alla fall idag, efter 22-27 mot Argentina på hemmaplan. I ett VM. I handboll.
Publicerad 2011-01-19 kl 08:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto