Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Idag kommer avgörandet: ja eller nej

Ekwalls blogg

Idag kan det avgöras: Blir det ytterligare en säsong av vår lilla favoritbaby, Ekwall vs Lundh?

Den här typen av intervjuprogram är inte de vinstrikaste i TV-världen och därför slaktas de också av mediaföretagen när någon sitter och räknar kronor och ören…på Bladet har ett program lagts i malpåse trots tal om galet höga “tittarsiffror”, hos Viasat lade man ned Tommy Engstrands trivsamma intervjuprogram och hos Statens Television (som borde ha resurserna, då public service inte nödvändigtvis ska räkna tittarsiffror) finns inte alls den här typen av sportprogram.

Men jag tycker att Ekwall vs Lundh har sin plats i TV-sfären, alldeles oavsett om det tjänas mer pengar på att sända polisprogram från Karibien.

Annons

Ekwall vs Lundh drar inga fantasisiffror enligt tillförlitliga MMS, men ändå helt OK om vi slår ihop det med hur många som tittar på nätet.

Och det är det enda fotbollsprogrammet som kontinuerligt gett svenska fotbollstjärnor (nya som gamla) en chans att under en halvtimme säga sitt, vår största sport borde väl ändå ha ett sådant program varje vecka?

Min förhoppning är inte bara att programmet ska fortsätta, utan att vi hittar en vettig fast plats i tablån…helst inte på eftermiddagen direkt efter TV-shop, helst inte på brunchtid söndagar och helst inte mitt i natten, gärna på en FAST tid som inte flyttas ständigt och gärna en eller två repriser någonstans mellan slagsmål i bur och polisjakt på fortkörare i Skottland.

Idag kan avgörandet komma och (åtminstone) jag och Långe Lundh håller tummarna.

Annons
Publicerad 2011-02-04 10:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto