Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

I ett tält, vid en sjö, i en skog


Något off under stora delar av onsdagen. Mitt ute i ingenstans där 3 inte riktigt hade nått med sin mobiltäckning; Ånnaboda, med Garphyttan som närmaste “större” ort. Tältevent där jag hjälpte goda vänner och det glamorösa livet backstage med papptallriksmat (dock god, grillat) och en grund på träplankor sedan ett monsunregn sköljt över underlaget (och bort em miljard knott, tack och lov). Hemma i natten och nu uppe med tupp för sommarens första tripp till Båstad med massor av kul i bagaget. Bland annat Pepes Bodegas 20-årsparty imorgon och TV-lagets match i Kornhult/Hishult på lördag. 

Publicerad 2011-06-16 kl 07:49
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons