Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hamréns ATTACK på Lundh


I kvällens Fotbollsmåndag är vi on tour och jag, Lundh och Hamrén sitter på rätt porriga barstolar som landslagshotellet skrapade fram till vår lilla “studio” vid poolen.Vi pratar förstås vad som har varit, vad som kommer och hel del annan EM-kvalfotboll. Och på ren kvällstidningsretorik så högg förbundskaptenen på Lundh när den långe presenterade sin startelva: “…tur att du inte är förbundskapten”, sa Hamrén och skrattade gott (men låt oss då direkt konstatera att der var glada miner och glimt i ögat). Just nu sitter jag och Huligan-Mange i bil 15 mil till(baka) till Bologna för att länka hem programmet och annat material. Länka har vi inte gjort…ja, vi minns knappt. Vi sänder hem allt material över nätet numera, men om vi säger så här: vi är i Italien (ja, San Marino men same same).23:00 i Fyran är det som gäller.

Publicerad 2011-09-05 kl 20:40
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons