Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Pastaturisternas paradis


Landat i Italien och bara svischat förbi Sam Marino på motorväg…det är så litet att vi missade avtagsvägen…istället hamnade vi direkt i Riccione, en italiensk turistremsa strax efter Rimini.Hit flyr italianos storstadshetsen och det känns lite som ett Agia Napa i pastaträsket.Här…i en djungel av hotell…bor Sverige inför matchen mot San Marino imorgon.Påminner lite om det Milano Marittimo som Sverige bodde i när Hamrén gjorde sin första landskamp som förbundskapten, mot Italien i Cesena: det som i november var en spökstad.Här är hotell och barer fortfarande öppna i slutet på den italienska semesterperioden.Vi hittade åtminstone ett klassiskt café där Lundh vek ihop sig i en mindre soffa och knattrade ihop något till den här sajten. Vi ska spela in kvällens Fotbollsmåndag med Erik Hamrén snart – ett program späckat med EM-kvalfotboll.

Publicerad 2011-09-05 kl 14:15
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER