POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Pastaturisternas paradis


Landat i Italien och bara svischat förbi Sam Marino på motorväg…det är så litet att vi missade avtagsvägen…istället hamnade vi direkt i Riccione, en italiensk turistremsa strax efter Rimini.Hit flyr italianos storstadshetsen och det känns lite som ett Agia Napa i pastaträsket.Här…i en djungel av hotell…bor Sverige inför matchen mot San Marino imorgon.Påminner lite om det Milano Marittimo som Sverige bodde i när Hamrén gjorde sin första landskamp som förbundskapten, mot Italien i Cesena: det som i november var en spökstad.Här är hotell och barer fortfarande öppna i slutet på den italienska semesterperioden.Vi hittade åtminstone ett klassiskt café där Lundh vek ihop sig i en mindre soffa och knattrade ihop något till den här sajten. Vi ska spela in kvällens Fotbollsmåndag med Erik Hamrén snart – ett program späckat med EM-kvalfotboll.

Publicerad 2011-09-05 kl 14:15
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå